Skip to main content

Relatietherapeut

Lid NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie) 

Praktijk Het Vertoog, voor relatietherapie

Mijn naam is Willem Kruiger. Met jarenlange ervaring als behandelaar in de specialistische geestelijke gezondheidszorg heb ik mij de laatste jaren voornamelijk geconcentreerd op het werken met echtparen en gezinnen. Naast mijn werk als gezinstherapeut in de kinder- en jeugdpsychiatrie bied ik mijn diensten aan.

Therapie is maatwerk en geen confectie. Ik ga samen met jullie op zoek naar antwoorden, met als doel de zorgen op een wijze die bij jullie past te adresseren. Waardoor er oplossingen gevonden kunnen worden. De weg daar naar toe is langs inzicht, inzicht in jezelf en in elkaar.

Partner- relatietherapie

 Er is moed voor nodig om de stap naar therapie te zetten. “ 

Wanneer samenzijn moeilijk is, onenigheid volgens hetzelfde patroon verloopt en de liefde verloren dreigt te gaan. Er is bijvoorbeeld sprake van ontrouw en jullie willen onderzoeken of er gerepareerd kan worden. Of dat jullie geen manier meer weten hoe het gesprek met elkaar te beginnen over hetgeen je bezig houdt. De worsteling tussen het hart en hoofd.

Graag onderzoek ik met jullie, in een setting waarin je voldoende op je gemak kunt zijn om je uit te spreken, gehoord te voelen en geïnspireerd te raken anders te kijken, te ervaren en oplossingen te vinden.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website of telefoonnummer 06 1234 8371

Voor meer informatie en actuele tarieven verwijs ik u naar mijn website www.hetvertoog.nl.

BIG-AGB-lid NVRG

Met vriendelijke groeten,

Willem Kruiger,
Systeemtherapeut 

Gezondheidscentrum Overdiep
Stadshaven 23, 9902 DA  Appingedam
Tel.: 06 1234 8371 (voicemail)
KVK 89155505

Gezondheidscentrum Overdiep | Stadshaven 23 - 9902 DA - Appingedam | Contactpagina