Skip to main content

Damster Zorgbalie

Voor al uw vragen over wonen, financiën, gezondheid, daginvulling, sociale relaties, gezin en opvoeding kunt u bij de Damster Zorgbalie in ons gezondheidscentrum terecht.
Uitgangspunt van de Damster Zorgbalie is dat signalen en vragen van u als inwoner van Appingedam zo vroeg mogelijk, en vanuit één locatie, worden opgepakt. Met deze samenwerking willen gemeente Appingedam en Stichting EZA e.o. (Eerstelijnszorg Appingedam e.o.) voorkomen dat zorg te laat komt of dat onterecht vraag naar zwaardere zorg ontstaat. Door de inzet van een gezamenlijk team dragen partijen bij aan het terugdringen van zorgkosten.

De inzet op eigen kracht staat centraal bij de Damster Zorgbalie. Dat betekent dat u samen met een professional kijkt naar wat u zelf en met hulp van naasten kunt doen en waar professionele hulp nodig is. Vanuit de Damster Zorgbalie worden tijdig de juiste afspraken gemaakt en gerichte ondersteuning of arrangementen ingezet.

Bereikbaarheid Damster Zorgbalie

De Damster Zorgbalie is er voor inwoners van Appingedam van alle leeftijden. De balie is gevestigd in het gezondheidscentrum Overdiep aan de Stadshaven 23 in Appingedam. Inwoners kunnen op werkdagen binnenlopen tussen 8.30-12.00 uur en bellen tussen 8.30-12.00 uur op 0596-691270. Digitaal is de balie bereikbaar via info@damsterzorgbalie.nl

Wanneer u op onderstaande link klikt, komt u op de website van de Damster Zorgbalie.

Damster Zorgbalie

Gezondheidscentrum Overdiep | Stadshaven 23 - 9902 DA - Appingedam | Contactpagina