Skip to main content

Fysiotherapie

Over Kinese Fysiotherapeuten

Kinese Fysiotherapeuten zijn in de gehele Eemsdelta regio werkzaam met 24 fysiotherapeuten. Naast de reguliere fysiotherapie zijn er meerdere specialisaties zoals manuele therapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, psychosomatische therapie, arbeidsfysiotherapie en sportfysiotherapie.

Verder bestaat ons team uit 6 personen voor het secretariaat en 5 fitness en leefstijlcoaches.

Behandelingen

Behalve individuele behandelingen is het ook mogelijk om in kleine groepen revalidatietraining te krijgen bv. na een operatie aan gewrichten, longproblemen, hart- en vaatproblemen enz.. Hiervoor beschikken wij over een speciale trainingsruimte. Deze trainingsruimte wordt ook gebruikt voor de kinderfysiotherapie en op bepaalde tijden voor KineseFit, een vrij trainingsprogramma voor algehele fitheid en conditieverbetering. Voor deze tijden kunt u kijken op onze website: www.kinesefysio.nl

Wij besteden ook veel aandacht aan preventie, natuurlijk tijdens de individuele behandelingen, maar ook door het geven van bv. valtrainingen: "Vallen Verleden Tijd".

Kinese Fysiotherapeuten heeft ook vestigingen in Delfzijl, Wagenborgen, Woldendorp, Holwierde en Nieuwolda. In Farmsum werken we samen met de sportschool Fitring.

Indien het medisch noodzakelijk is kunnen mensen ook aan huis worden behandeld.

Voor uitgebreide informatie over de praktijk van Kinese Fysiotherapeuten zoals openingstijden, bereikbaarheid, behandelmogelijkheden, uitleg over alle specialisaties enz. kunt u verder kijken op de website: www.kinesefysio.nl (zie link hieronder bij contactgegevens).

Contact

Kinese Fysiotherapeuten
Stadshaven 23
Eerste verdieping
9902 DA Appingedam
Telefoonnummer: 0596-613066 (werkdagen 08.00-17.00)
E-mail: info@kinesefysio.nl
Website: www.kinesefysio.nl

Gezondheidscentrum Overdiep | Stadshaven 23 - 9902 DA - Appingedam | Contactpagina