Skip to main content

4MIJL4YOU

Op zaterdag 7 oktober was het dan zover!

4MIJL4YOU. Een wandeltocht waar iederéén aan mee kan en mag doen. Beginnend in Haren en met alle deelnemers op naar de vismarkt in Groningen. Loopgroep Overdiep Appingedam heeft op initiatief en onder begeleiding van Huis voor de Sport Groningen ook meegewandeld met deze speciale wandelavond. Dit was de afsluiting van de Nationale Diabetes Challenge, waar we 20 weken voor hebben geoefend. Zo liepen de wandelgroepen uit Loppersum en Delfzijl ook mee.

Vol enthousiasme, met een gezellige club konden de wandelaars, al dan niet verkleed, met geregeld busvervoer van Cadanz Welzijn, naar Haren rijden.

Bianca:

Het leek wel een schoolreisje. Wat al een voorpret was er zeg! Bij aankomst in Haren werd de feestvreugde nog wat verhoogd door meegebrachte lichtjes en versieringen aan te brengen om goed zichtbaar te zijn. Óp naar de start om onze startnummers te halen en klaar te staan tot het startsein gegeven wordt. Iedereen in feeststemming. Verkleed, verlicht, overal muziek; kortom één en al gezelligheid.

20:30 uur het startschot! De wandeltocht van Haren naar Groningen begint! De 4 mijl, gelijk aan 6,4 km is gestart. Allemaal bijzondere, unieke mensen die samen deelnemen aan dit wandel event elk met een eigen verhaal, doel en reden van deelname. Gesteund en bemoedigd door al het publiek aan de kant van de hele route onderweg. Een prachtige wandeling, een heus spektakel en wat fijn om met zijn allen te wandelen. Wat hebben we het goed volbracht zeg. Allen hebben we de finish gehaald en konden we ons laten belonen met een prachtige medaille. Een beetje moe maar vol verwondering over de prachtige wandeltocht zaten we tevreden in de bus op weg terug naar huis.

Meewandelen?

Elke vrijdag wandelt wandelgroep Overdiep in Appingedam van 12-13 uur.

Vertrek vanaf Gezondheidscentrum Overdiep. We wandelen met 2 groepen. Zo kan iedereen met elk tempo aansluiten en wandelen. Bij elke groep loopt er een geoefend begeleider mee.

Ook in Loppersum en Delfzijl wordt er wekelijks gewandeld.

Een gezellige, gezonde wandeling voor ontspanning en beweging in een mooie omgeving.

Wees welkom om aan te sluiten.

Er zitten geen kosten aan verbonden.

Voor vragen en aanmelden kunt u terecht bij:

Huis van de Sport Groningen.
Camiel Buursma
06-45600611
c.buursma@hvdsg.nl

www.eemsdeltabeweegt.nl

Of kom langs bij het beweegloket!

Beweegloketten:

Appingedam
Gezondheidscentrum Overdiep
Donderdag 13-16 uur

Loppersum
Huisartsenpraktijk Loppersum
Donderdag 9-12 uur

Delfzijl
Gezondheidsplein Molenberg
Woensdag 13-16 uur

About the author

Gezondheidscentrum Overdiep

Gezondheidscentrum Overdiep | Stadshaven 23 - 9902 DA - Appingedam | Contactpagina