Over Certe

Certe ondersteunt en adviseert uw huisarts of verloskundige bij kwalitatief goede zorg. Certe voert onderzoeken uit en zorgt voor het controletraject en begeleidt mensen met een chronische aandoening.

Onderzoeken

Op aanvraag van de huisarts onderzoekt Certe bijvoorbeeld uw bloed, urine of ontlasting om de oorzaak van uw klacht of ziekte vast te stellen of om de ontwikkelingen in uw behandelingsproces te volgen. 
Uw huisarts kan ook kiezen voor één van de functieonderzoeken om de juiste diagnose te kunnen stellen. Denk hierbij aan een echo, ECG/hartfilmpje, 24-uursbloeddrukmeting en longfunctiemetingen. 

Ketenzorg

Certe ondersteunt ook in de ketenzorg voor chronisch zieken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor patiënten die bekend zijn met diabetes, astma/COPD, trombose, hart/ en vaatziekten e.d..

Bloedafname bij u thuis

Certe biedt diensten graag bij u in de buurt aan, zo ook bij Gezondheidscentrum Overdiep. Als er een medische reden is waarom u niet naar deze locatie kunt komen, nemen we bij u thuis bloed af. De behandelend arts regelt dit voor u.

Contact

Certe
Stadshaven 23
Begane grond
Telefoonnummer: 088-2370100
E-mail: info@certe.nl
Website: www.certe.nl

Spreekuur voor bloedafname: 

dinsdag 8.30-10.00 uur, woensdag 8.30-10.00 uur en donderdag 8.30-10.00 uur

Diabeteszorg en functieonderzoek vindt plaats op afspraak.