Apotheek Salentijn 

U mag bij ons rekenen op de enthousiaste inzet van onze apothekers, apothekersassistentes en apotheekmedewerkers. Wij helpen u op een deskundige manier met het leveren van zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. U kunt ook bij ons terecht voor hulpmiddelen zoals incontinentiemateriaal, verbandmiddelen, testmiddelen en injectiemateriaal, en natuurlijk voorlichting!

Direct bij binnenkomst ziet u een keuzezuil staan. Wanneer u één van de twee mogelijkheden kiest, ziet u op het centrale scherm vanzelf wanneer u aan de beurt bent en aan welke balie u wordt geholpen. 

Keuzemogelijkheden bij binnenkomst:

  1. afhalen
    * als u een reeds eerder opgegeven en klaargezette bestelling komt afhalen
  2. overige
    * als u van de dokter komt met een recept
    * als u receptvrije geneesmiddelen wilt kopen
    * als u vragen heeft etc. 

Hierbij geldt dat de volgorde van oproepen kan afwijken van de volgorde van binnenkomst.

Meer privacy nodig?

Soms is het prettig om even privé met elkaar te praten. Voor wat extra uitleg of uitleg over het gebruik van incontinentiemateriaal, een inhalatie-instructie of bepaalde geneesmiddelen of hulpmiddelen. In zulke gevallen overleggen wij met u in een aparte ruimte. Wij hebben diverse afgesloten ruimtes voor een rustig gesprek.

Medicijnen nodig in avond en weekend?

Tijdens onze avond- en weekenddiensten (zie dienstroosterkaartje) gaat u naar de ingang aan de havenzijde. Bel aan op het intercom-paneel, rechts van de hoofdingang van het centrum, en u wordt geholpen.