Wij gaan vanaf 18-3-2020 zoveel mogelijk werken vanaf onze politiepost met 2 personen, max. 3 personen. Dit is besloten om zo weinig mogelijk in contact te komen met andere mensen/collega’s op het hoofdbureau. Alle kleine politieposten worden dus bemensd.

Vwb de aangiftedienst die wij op de maandagmiddag hebben, kunt u wel een afspraak maken maar proberen wij toch zoveel mogelijk dit telefonisch af te handelen. Indien dat niet lukt zullen wij de mensen wel ontvangen.

Wij hebben op woensdagmiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur inloopspreekuur door de wijkagenten. Dit blijft in principe wel zo echter willen wij uiteraard dat zo weinig mogelijk mensen ons gaan bezoeken. Wij verzoeken u om telefonisch contact met ons op te nemen.
U kunt het algemeen nummer bellen 0900-8844 en u wordt dan door de wijkagent teruggebeld, waarbij we proberen het telefonisch af te handelen. Mocht dit niet lukken dan zullen wij uiteraard met een andere oplossing komen. Bovenstaande is geldig zolang is afgesproken vanuit de overheid tot en met maandag 6 april.