Update vrijdag 29 mei 2020: de fysiotherapeuten zijn weer aan de slag.


In het kader van de gezondheid van onze medewerkers en alle patiënten willen we het risico op verspreiding van het Coronavirus zo klein mogelijk houden. Vanaf dinsdag 17 maart zijn de praktijken van Kinese Fysiotherapeuten gesloten geweest. Momenteel is het bekend dat de fysiotherapeuten hun werk deze weken weer hebben hervat. Dat gaat helaas nog niet op de wijze zoals u voor de uitbraak van het Coronavirus van ons gewend was. Met de nodige hygiënische maatregelen en een aanpassing van de  inrichting van de praktijk proberen we de 1,5 meter afstand tot elkaar te bewaren. We streven naar het opstarten van de  KineseFit groepen in Delfzijl en Appingedam vanaf 1 juli.  In de maand juni hopen we duidelijkheid te hebben onder welke voorwaarden dit mogelijk is.

Alle fysiotherapeuten zijn blij dat weer de normale werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Wel hebben we onder andere aangepaste werkschema's en er zal ook extra gevraagd worden naar uw gezondheid en eventueel Corona verdachte verschijnselen. 

BIJ NEUSVERKOUDEN,HOESTEN, BENAUWDHEID OF KOORTS BIJ U OF UW GEZINSLEDEN/HUISGENOTEN KOMT U NIET NAAR DE PRAKTIJK EN MELDT U TELEFONISCH OF PER MAIL DE AFSPRAAK AF!!

 Wanneer u als patiënt een vraag heeft aan de behandelend fysiotherapeut dan kunt u hem/haar via het persoonlijk mailadres bereiken. Deze gegevens zijn te vinden in het smoelenboek op deze website. Als u als verwijzer of behandelaar een vraag heeft dan zijn wij dagelijks gewoon bereikbaar en proberen in deze lastige tijd een passende fysiotherapeutische oplossing te vinden voor diegene met klachten van bewegingsapparaat.

Telefonisch blijft de praktijk bereikbaar op 0596-613066 of via de website (klik op onderstaande link)

Kinese Fysiotherapeuten